1 Ekim 2017 Pazar

Normal kabul et ve sarıl

Negatif ve Pozitif enerjilerin eşit ivme ile nihai sonuca kavuşma amaçlı tavan noktaya varmakta olduğu zamanımızda; yaşayanlar, iyi-kötü arasındaki seçimlerini kesin tavırla gerçekleştirmek zorundadırlar. Eski negatifler yerini pozitif seçimlere bırakırken; ortaya çıkan boşluklar, yeni geçiş yapanlarda depresyonlara neden olmaktadır. Bu süreçte ise etrafındakileri de bu boşluk doldurma stresine ortak etmektedirler.

Bir değişim ve bir hareket var ve ortaya bireysel ve toplumsal streslerin çıkması gayet normaldir. Bunu en baştan zihninizde doğal kabul ederek, varlığınızdaki stresi azaltın. Bu geçiş stresinden dolayı kendinizi ve yakınlarınızı üzmemek ve yükselen bir binadan mahrum kalmamak için lütfen stresleri münferit ve doğal kabul edin ve bunu normale indirgeyin. Sevgilinize, çocuğunuza, karınıza, kocanıza daha sık sarılın ve sevgiyi telafuz edin.


Terk ettiğiniz o eski negatif uzay, henüz sizin için taze bir yara gibidir ve tek tedavisi ise normal kabul etmek, sevgiyi yaşamak ve yaşatmaktır. Aksi taktirde; kendinizi 'aydınlandım, artık güçlüyüm!' şeklinde telkin ederken, merhemi ihmal edilmiş o eski negatif boşluğunuzun içine eskisinden daha beter karmaşa enerjileri sızacaktır! Şeytan; siz nihai hedefe varmak üzereyken son kozunu bu şekilde kullanacaktır! Siz yükselme aşamasındayken; sizi eski açık yaralarınız üzerinden geriye döndürmek...

Sadece normal kabul edin ve yanınızdakine sarılın, sevgiyi hatırlayın ve hatırlatın!

ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder