15 Haziran 2016 Çarşamba

Detaylarınız ölüyor

Arabanızı kullanırken sinyal vermemeye kendinizi alıştırmayın!

Tersine; etrafınızda başka bir taşıt yokken bile, kendinize ve çevrenize saygıdan o sinyali yine de verin!

Sosyal platfotmlardaki paylaşımlarınızda, yazdığınız e-postalarda veya herhangi bir yazıda lütfen noktalı virgülü ve diğer noktalama işaretlerini kullanmaya özen gösterin!

Gün içinde karşınıza çıkan insanlara "merhaba" derken onun gözlerinin içine bakın bir süre ve samimiyetinizi hem ona, hem kendinize hissettirin!

Yükselen teknoloji ve tüketim şartlarının, bilerek hızlandırılmış hayatınızın kurbanı olmayın!

Gittikçe sizi orijinal yapan detaylarınızdan koparıldığınızı görmüyor musunuz?..

Özelliksiz, özensiz, dümdüz bireyler olmaya başladığınızı görmüyor musunuz?

Duyguları, jestleri, davranışları hızlı çekim geçen ve güya kendi için hayırlı olan yoluna, amacına devam eden bireyler... Kutsal günlerde ve bayramlarda bütün tanıdıklarına cep telefonundan aynı kutlama mesajlarını hızlı çekim atan ve 'gereğini yaptığını' düşünen yüzeysel bireyler...

Son durumda ne kadar samimiyetsizleştiğinizi görüyor musunuz?..

Arabanızdayken artık sinyal vermeyi gereksiz gördüğünüzde beyninizdeki bir fonksiyon azar azar varlığını yitiriyor. Refleksleriniz, karşınızdakini önemseme ve hatta hayatınızı önemseme yetileriniz ölüyor! Noktalama işaretlerini kullanmadan hızlı yazılarla işinizi halletmeye alıştığınızda da inanın ki; beyninizde bazı detay fonksiyonlar yavaş yavaş ölüyor!

Sizin ruhunuz aslında çok geniş ve komplike bir yapıdır! Hızlı çekim yaşamın bitirici öğeleri yavaş yavaş sizleri ruhunuzdan koparıyor ve sadece sistemin birer robotu haline geliyorsunuz. Zaten çoğunuz geldiniz bile!.. Burada  çok şey başardığınızın ilüzyonunda, aslında üç günlük ömrünüzün beklentileri yüzünden koskoca bir sonsuzluğun, dünya ötesindeki yaşamınızın sınırlarını daraltıyorsunuz!

Oraya geçince bomboş ve çıplak kalmamak için lütfen detaylara önem vermeye devam edin!


Arz
Ömer Dalman

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder