2 Kasım 2020 Pazartesi

Ol'uyor...

Evet çok büyük değişiklikler ol'uyor. Biz bunu çağırdık, çünkü bunu yapanlardandık. Manada emir verildi maddeye, dönüşü olamaz ve ol'uyor.

Biz bu olan'a canımızı, amacımızı adadık. Yaratan'ın Fedaisi ol'duk. Canından endişe etmeyi anlamadık, çünkü yaşam sonsuz.

Zinde kal, umutta kal, ışıkta ol!..

Yapabileceğin tek şey en üst noktada Yaratan'a teslim ol'up, O'na güvenmek. Plana güven! Korkma! Neşe yaratacağın son şey de bitene kadar gülümse ve coşkulu ol! Çünkü az kaldı... Değişim son noktaya geldiğinde sahneler yenilenecek. Heyecanı yaşa ve umut ver etrafına! Gül!..

Işığın merkezinde bir tek kendin varsın. Kozmos'un merkezi sensin ve oraya bütün koruyucu enerjiyi, şifayı ve oluş'u çağırabilirsin. Bu süreçte sık sık bunu yap. Merkezde en yoğun ışık noktasısın. Senden başlayan ve sevdiğin bir kaç kişiyi de içine alan koruyucu bir ışık dairesi büyüt. Bu daireye dahil ettiğin canlar ve onların bulunduğu mekanları ışık konstrüksiyonu içine al. Bunu hayal gücü ile gerçekleştirirsin. Bunu aklına geldikçe yap ve seninle irtibatta olan yüksek bilinç canları da bu hayaline ortak et, onların desteklerinin daimi olmasını iste. Bunu rica, emir ve sevgi karışımı olarak yap, çünkü şu anki bilincinle kendinin de kim olduğunu ve gerçek gücünü bilmiyor olabilirsin. Önceden kim olduğunun da önemi yoktur eğer bu etkileşimi şu an yaratabiliyorsan. Neysen osun ve buna takma. Emret, rica et ve sev!..

Korkma, gül ve sevin, sevindir!


ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder