28 Ağustos 2010 Cumartesi

Tek don, iki yumurtalık

Evet mi, hayır mı?..

Zaten 12 eylüle kadar başka meselemiz de yok değil mi?!..

Artık bu süre içinde tek endişemiz;
“Acaba referandumda evet mi çıkacak, hayır mı?”… Zaten yıllardır refah ve zenginlik içindeki Türk halkının varabileceği en büyük mücadele ve devamında da zafer buydu! İşte sonunda onu da bulduk! Artık bundan böyle evet’i, hayır’ı tartıştıkça, bir hanzonun iki yumurtalığı gibi milletçe ikiye bölündükçe başımız göğe erecek ve bütün sorunlarımız çözümlenecek!

Halbuki hanzonun iki yumurtalığı da sonuçta aynı donda mevzileniyor; bundan kimsenin haberi yok! Bu penis, belsoğukluğuna veya herhangi bir cinsel hastalığa yakalanırsa; o iltihaplı çişin son damlası bu dona damlayacak ve iki yumurtalık da ıslanacak, cıvıyacak, bunu gören yok! Bizim derdimiz artık varsa yoksa “evet” veya “hayır”… Ama evlerimize haftada kaç gün et-kıyma girebiliyor; kimsenin derdi değil!.. Bir din büyüsü sarmış gafil beyinleri ya; artık kitlenin gözü görür mü pirzolayı, kuzu etini, kıymayı!? Aferin işitilecek diye birilerinden ve oradan da bu yalancı takdir, en yukarı, Allah’a kadar iletilecek umuduyla kitleler bile bile gözlerini kör etmişler yani.

Sanki referandumda “evet” çıkacak da; “hayır” diyenlere karşı cihat kazanılacak!

Ve sanki “hayır” çıkacak da; bir anda bütün cemaatlerin işleri son bulacak, sofu kafalar sadeleşecek, medenileşecek ve bir anda ülkeye demokrasi rüzgarları ile esenlikler gelecek!

Kardeşim; dedim ya; bu iki yumurtalık da aynı "şey"in sallantıları ve ikisi de birbirine sürtüne sürtüne aynı donda mevzilenmek zorunda! Birinin seçilmesi ile diğerini kesecekler mi de, o pis, kokuşmuş don tek yumurtalığa kalacak?!.. Topyekun bu pislenmiş donun ve mikroplanmış ‘şey’in iltihabını solumaya devam edeceğiz!

Bence galeyena ve dolduruşlara gelmeyelim de; bize gavurzadelerin giydirmeye çalıştığı daha da pis donları giymemek için bir olalım. Çünkü bunlar tehlikeli! Bunlar içten hesaplı… Tek yumurta ile dona hakim olacağız derken; bir bakarsınız bünyeyi tamamen hadım etmişler!

O zaman ne yapacağız?!

Dansöz olup, ampullü elbiselerle gavur milletlerine geyşalık hizmetine mi geçeceğiz?!

Ya da “evet” çıkarsa; “hayır” diyenler kıçlarına teneke bağlayıp, öyle dolaşacaklar veya “hayır” çıkarsa, “evet” diyenler mi kıçlarına teneke bağlayıp, kendilerini güven ortamına alacaklar?!

Kardeşim; bu ülke hepimizin! Başımıza örülmüş bu bölücülük çorabı hepimizin başında!..

Ve inanın bana; bu hayat tek yumurtalıkla daha zor olurdu! İyisi mi; biz malafatı koruyalım da bizi tez zamanda tümden hadım etmesinler ha? Ne dersiniz?..


Arıza Adam
Ömer


Arıza Adam fan sayfası:
http://www.facebook.com/ArizalarMeclisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder