4 Ağustos 2010 Çarşamba

Uyan Türkiye uyan!!!

Ey insanoğlu! Özellikle de "Türkiye" denen kutsal topraklarda yaşayan insanoğlu! Uyuma uyuma!

Yoksa siz hala evinizin kirasını daha aza indirgeme, arabanızın benzinini daha az tüketme, evinize üç kuruş daha fazla getirme, müdürünüzün kıçını daha itinayla yalama, üzerinize başınıza daha afili kıyafetler satın alma, düzenli uğradığınız kafelerde, barlarda millete kendinizi daha çok beğendirip, hava satmaktan başka şey düşünmüyor musunuz?!

Uyan babam uyan! Dünyada insanlar nelerle uğraşıyorlar biliyor musun?! Diğer ülkeler artık dünya işlerini çözüp, çoktan rutine bağladılar bile ve sık sık ortalıkta cirit atan UFO'lu mahlukları araştırmaya bile başladılar, biliyor musun?! Hatta laf aramızda; artık onlarla görüşenler bile var!

Bir sürü ülkenin hükümetleri ve savunma bakanlıkları bile ellerindeki bütün gizli UFO dosyalarını halka sundular babam. Sen hala enflasyonda, piyasalarda, tarak-kürek işlerinde misin ha?! Yarın akşam tam karınla kan ter içinde sevişirken, bir anda aranızda ahlayıp, oflayan ve cinsel deneyimin nasıl bir şey olduğunu anlamaya çalışan cinsiyetsiz bir uzaylının varlığını bir anda farkedersen ne yapacaksın a babam?! Karıyı yatakta bırakıp kaçacak mısın delikanlım benim?

Raconunun sadece kendi yaşadığın çöplükte geçerli olduğunu anlaman için sana ne yapmak gerekiyor be gafil?!

Ya sen alkollüyken arka odada karını, şöyle kaslı maslı, güçlü kuvvetli bir erkek uzaylı becerirse ve karın da onun hastası olursa ne bok yiyeceksin babam?!

Ya da ara ara insanlara bizim ülkede de görünen şu UFO'lar artık iyice tozutup, bir akşamüstü ofisindeki en keyifli anında camdan seni takibe alıp da, bütün bilgisayarındaki o kokuşmuş iş bilgilerini göçertirse, kıçı geniş patronuna ne diyeceksin?!

Bunları daha hiç düşünmedin bile değil mi koçum?

Ama tabii, sen anca pilates topları üzerinde mastürbasyon yaparsın, yaşam koçuna hayatını teslim edersin, bioenerjicilere oranı buranı avuçlatırsın ve bir de ha babam de babam o garip e-posta gruplarında abidik-gubidik mesajlar okursun ve bir sürü insana o iletileri iletirsin! Ama hayata dönük bir uygulama sözkonusu olduğunda pısırıklaşır; "Yooo ben ruhta yükseliyorum bu bilgilerle. Hayat alanı benim dışında kalır." gibisinden savunmalarda bulunursun. Ya da "Para sevgidir." gibi boktan boktan dünyevi teoriler üretir, spritüel algı sınırlarına içine o pis kokan parayı da sokarak, ortama yeni bir renk katmak ister, kendini kandırırsın!

Babam, dedem, anam, yeni nesil kardeşlerim; tamam, iyi yaşamak için, çocuklarınızı iyi şartlarda bir hayat teslim edebilmek için canınızı şeyinize takıp, kendinize özel anlar bile bırakmadan, ruhunuzu size kabul ettirilmiş rutinlere teslim ediyorsunuz, ama bakın, diğer ülkeler artık bu "Dünyadışı Yaşam" gerçeğiyle ilgili bir ton kanıta ulaştılar ve ortalıkta bilmediğimiz bir ton olay dönüyor. Tabii biz yine ülkece o olayı da 10 yıl geriden takip ediyoruz.

Delikanlım benim, raconcu erkeğim, magandam, materyalistim, kapitalistim; her ne olursan ol bu dünyayı sana yedirmezler! Aha bak biraz orada-burada yayınlanan belgeleri, kayıtları incele de bir şeylerden haberin olsun! Öyle iş hayatında yaptığın bir kaç para getiren işle, hortumlamaya çalıştığın paralarla, kandırmaya çalıştığın vatandaşla, sırtına binme tekniklerini sanata çevirdiğin o zavallı çalışanlarınla bu iş bitmiyor! Araştırmalarını bizzat yap biraz; sonra yine görüşürüz seninle, ha ne dersin?

Benden söylemesi... Sonraki bana gelip de "Abiiiiiiii! Keşke seni dinleseydim! Karımı iki tane sırım gibi uzaylı erkek kaçırdılar ve üç gün boyunca tecavüz ettiler! Aaaah abim ah!" diye ağlama!!! Çünkü o zaman da ben sana; "Kendi gerçekliğine sahip çıksaydın kardeşim. Sırf miden ve gırtlağın için yaşamasaydın. Helal olsun adamlara, valla karını da fena mutlu etmişler!" diyeceğim inan bana!..

Uyan Türkiye uyan! Bir de uzaylılardan da pandik yemeyelim aman haaa!


ARIZA ADAM
Ömer

* * *


Bazı ilgili linkler:

http://www.siriusufo.org/tr/habergoster.asp?haber_id=66

http://www.siriusufo.org/tr/habergoster.asp?haber_id=91

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder