29 Ocak 2011 Cumartesi

Sanal Saldırılar ihtimalinde bana ulaşın

Daha önce de bir kaç kere başıma geldiği için, artık bu uyarıyı bir alışkanlık haline getirmiş bulunmaktayım.

Arıza Adam Facebook Sayfam; her an tekrar tekrar bir grup internet çetesi tarafından saldırıya uğrayıp, kalleşçe, korkakça kapattırılabilir. Zaten hepimizin sayfa ve gruplarında iki taraflı oynayan sevenler olduğundan; bu tür saldırı ihtimallerinin haberini daha gerçekleşmeden önce edinmekteyiz.

Bu kalleşçe ve amaçsız, sadece kendi isimleriyle internet camiasına korku salma adına saldırıları gerçekleştiren, ön plana çıkmış gruplar zaten hep var ve biliniyorlar. Bu yüzden burada bir de onların isimlerini zikredip, onlara ün katmayalım değil mi?

Ceza'nın ve Killa'nın ortak albümlerinde dile getirdiği gibi; "Sanal oğlancılık bu ara pek moda!"...

Ben ve benim gibi kendine kitle edinmiş kahramanların zaten yeminli misyonları vardır. Bizleri, öyle sanal saldırı cemiyetlerinin etkilemesi, bitirmesi, yolumuzu kesmesi hiçbir zaman mümkün olamaz. Onlar ne bir kahramandır, ne bir davanın savunucularıdır, ne de kendilerini bir sanat koluyla veya siyasi bir görüşle ifade edemeyen uğraşı sahipleridir. Ülkede herkesin bir şeyler üretmek için çaba harcaması gerekirken; bu sanal saldırı cemiyetleri nedense durdukları yerde sürekli patinaj yapmaktalardır. Kendilerince sanal ortamda bizim gibi kahramanlara dayılık taslamaktalardır.

Evet... Durdukları yerde patinaj yapanlar yakın mesafede duranlara çamur sıçratabilirler, ama onlar durdukları yerde çamur sıçratırlar. Bizlerse sürekli yürüyoruz ve ilerliyoruz. Bir yerden sonra çamurlar üzerimize ulaşmaz.

Lütfen herhangi bir sanal saldırı cemiyetinin, saygın, ayarsız, sınırsız ve sert mizahı temsil eden sayfama saldırısı ihtimalinde bana en hızlı şekilde ulaşabilmek ve sürekli benimle bağlantıda olup, tekrar "misyonuma destek veren dostlar" olarak devam etmek adına aşağıdaki iletişim bilgilerimi ve linklerimi bir yerinize kaydediniz.


Sevgilerimle
ARIZA ADAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder