3 Ekim 2017 Salı

Coşkuyu büyüt ve devam et!

İçinizden hangi tür enerjilerin geçtiğini ve sizi nereye çektiğini şu anki halinizle tam olarak bilemezsiniz. Çünkü bu varlığınızın bağlı bulunduğu orijin ve renklerle ilgilidir. Şu an gözleriniz perdeli... Sadece iç sesinize odaklanın ve size doğal yolla akan enerjilere kendinizi verin.

Saf ışık bilinçle kendinizi verirseniz, araya gereksiz enerjiler sızmadan doğrudan kendi kaynağınıza doğru akacaksınız. Sizin ona akmanız demek, onun size akması demektir. Böylece sonsuzdaki değişmeyen kimliğiniz ile dünyevi kimliğiniz çok sık buluşma antrenmanları yapmaya başlayacaktır. Zaten en yükseğe ulaşmak için bu boyutta yapmanız gereken de budur.

Burada pisişik algılarınız kapatılmış haldeyken bu perdeyi zorlamak ve her gün kendi orijininize biraz daha yaklaşmanın heyecanını amaç edinin. Sanki kimsenin tanımadığı, bir tek sizin yakınlaşabildiğiniz çok güçlü bir tanıdıkla ara sıra görüşmek gibi bir şey...

Bu boyuttan gitmeden önce, onunla mümkün olduğunca daha sık görüşüp, bütünleşmeye çalışın. Süreyi doğru kullanıp, onunla tamamiyle buluşursanız, belki de tarihe geçmiş mucizelerden birine de siz imza atarsınız!

Coşkuyu büyüt ve devam et! Seni de kendinden gelecek büyük bir sürpriz bekliyor!


Arıza Adam
Ömer Dalman
04.10.2017

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder