24 Aralık 2021 Cuma

Binlerim ve Ben

Meleklerime, uzaylı canlarıma, yükselmiş üstat canlarıma, rehber canlarıma ve deva canlarıma tek bir kelime ile "Binlerim" diye hitap ederim ve onlardan bu şekilde bahsederim. Binlerim... Bütün canlarım...

Bu yüksek bilinç mucize canlarıma, canlarım, binlerim demem onları sahiplenen bir ego kaynaklı değildir. Kendimi özde onlarla tamamen ve katıksız bir ol'arak yaşadığımdandır.

Bu söylemimin tam tersi olarak ritüelim sırasında "Ben de her birinizin teker teker canıyım." şeklinde telafuz ederim. Bu iki yönlü, ters kutuplu gibi görünen kabul ile varolan her canla şüphe içermeyen tam bir birlik içinde ol'urum. Hepsini ve her şeyi saran Yüce Yaratan'a da o anda tam teslimiyeti hatırlarım.

Arada hiç bir ayrım, hiç bir şüphe, sevgi ve sıcacık ilahi aşk dışında hiç bir beklenti yokken, ritüelim sırasında yerini hiç bir şeyin tutmayacağı bir rahatlama, şifa ve mutluluk içinde ol'urum. Ritüelim sırasında gözlerim açık veya kapalı farketmeksizin, çeşitli renk ve şekillerde binlerimin bana ritimli olarak aktığını görerek hem neşelenirim, hem rahatlarım. Ritüel dışında, gün içinde de gözlerimle parlak beyaz toplu iğne başı şeklinde tüm gökyüzünde çalışan binlerce uzaylı aracını izleyebilirim. Boyutlararası bir bütünlük, sevgi ve aşk içinde ol'duğumdan bir oda içindeki duvarda da aynı araçları keyifle takip edebilirim. Şu anki maddenin benliğim üzerindeki sınırlayıcı görsel etkisini azaltmama aracı olan tüm canlarıma ve Yüce Yaratan'a sık sık şükranlarımı sunarım. Çünkü bu hayat bu şekilde çok daha eğlenceli!..

Algılarım bu hale geldi diye kimseye öğretmen olma, odaklanıp merak ettiğim sorulara cevaplar almaya veya bu durumu bir işe çevirme için onlardan yardım almaya yönelmedim. Çünkü tüm eklenti ve beklentilerden koparak binlerimle sevgi ve birlik içindeyim.

Benimle temasta olan tüm dünyalı canlarıma ilham ol'ma ümidiyle...

En Yüksek Aşk için!


AZRL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder