9 Ağustos 2014 Cumartesi

Yermeyin, sevin

Bendeki şu 'size (izleyenlerime) dönme iradesi' de çok büyük ha! Demek ki gerçekten beni hayata bağlıyorsunuz sevenler. Yahu neredeyse mezara girecek olsam; "Durun şu son konuşmayı da sevenlerime iletin" deyip, son bir video çekecem. O derece yani!..

Bu arada uzun süredir, çok uzun, akılda kalan ve mutluluk veren rüyalar görüyorum. Bu anlamda da Allah'a ve bütün görevlilerine teşekkür ederim. Hatta geçtiğimiz hafta üç gün üst üste farklı farklı huri benzeri üç kişiyle sevgi yaşadım rüyalarımda.

Bazı soğuk ve sistemin kölesi ruhlar der ki hakkımda; "Ama herşeyini anlatıyor olmaz ki...".

Ulan biz samimi ve açık insanız be!.. Olması gereken noktadayız yani. Bizden niyaz edilenin bir kolundayız. Bütünleşmek de budur. Ayrıca olayımın mizaha dahil olan kısımları da çoktur. Her anlattığımızı da gerçeğe vurmak o fakir görüşlülerin kendi gocunmasıdır. Nereden biliyorsun gerçekten o gün iki kere cıvık sıçtığımı yani, değil mi? Öyle dediysek illa ki öyle mi?..

Birbirinizi, dostlarınızı, tanımadıklarınızı ve akrabalarınızı sürekli fesatça yermeyin ey insanlar. Onları sevin, onlarla samimi olmaya çalışan tavırlarda olun. Dünyanın geldiği bu zor noktada diğer boyuta yanınızda götüreceğiniz kaç tane gerçek sevgi var; biraz da bunu düşünün. Sonra benim gibiler değil, sizin gibiler aç, susuz, rahmetsiz ve mekansız kalacaklar.

O zaman kendinize soracaksınız; "Gerçek iman hangisiymiş?" diye...


ARIZA ADAM
Ömer Dalman


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder