14 Temmuz 2015 Salı

Samimiyet ve Sevgi 'değiştirir'

Gerçek ve samimi bir sevginin gerçekten, birini parçalayarak yemek üzere olan bir canavarı bile bir anda değiştirip, dizlerinize başını dayayıp, sakin nefesler almasını sağlayacak kadar etkili bir sihir olduğunu düşünüyorum.

Çoğu zaman negatif bir ruha girdiğimde; etrafıma ciddi zararlar verdiğimi bilirim.  Bir keresinde şiddet yüksekliğimden dolayı kendi omuzumun çıkmasına sebep olmuştum. İyi ki o savuruş karşımdakine tokat olarak ulaşmamıştı!..

Neyse ki; henüz kimseyi ciddi bir şekilde incitmedim veya bir yerlerine ölümcül yaralar açmadım, ama negatifte daha dibe indikçe, anlık cinnetler sonucunda çok ileri şiddet oluşumlarının gerçekleşmesi mümkündür.

Karşınızdaki kişi her zaman sizin için bu konuda bir sevgi kaynağı yaratamayabilir ve siz o an daha ileri giderseniz; dönüşü olmayan sonuçlar her iki tarafın da hayat akışını olumsuz yönde değiştirecektir. Bu tür negatif psikolojiler içindeyken; başınızın üstünde bir noktada sizin 'sonsuz pozitif' bir parçanızın olduğunu düşünün. Bu parça; en imkansız zamanlarda bile sizi bir tehlikeden kurtarabilir ve sizi yeniden sükunete dahil edebilir.

Yani yüksek negatif psikolojilere girdiğinizde; sizin koçunuz yine kendiniz olun. Derin bir nefes alın ve o an "Pozitif olmak şu an en iyisi..." deyin içinizden. Anında tablo değişecektir, göreceksiniz. Samimi bir özür dileme de buna dahil tabii...


ARIZA ADAM
Ömer Dalman
14.07.2015

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder