29 Aralık 2020 Salı

Ya çok Basitse?..

İnsan 'sanki tüm alemleri ve varolanları kendi ölçütleriyle değerlendirip, masaya yatırıp, tanımlayarak çözümleyebileceğini düşünüyor. Bir kere; ilk başta düştüğü hata zaten 'düşünmek'... Evet; düşündüğümüz her şey vardır, ancak ya senden de daha ötede, hayallerinin bile örtüşemeyeceği kadar geniş, tahmin edilemez şartlarda varolanları ne yapacaksın?..

Araba modellerini anar gibi sonsuz varoluşun nice sakinlerini kendi basit tanımlarınızla telafuz ediyorsunuz. Işık Varlıklar'a kısa yoldan 'Orb' diyorsunuz?.. Binlerce ışık yılı uzaktan anda bu boyuta gelen ileri uygarlıkların, kardeşlerinizin araçlarına kısaca 'UFO' diyorsunuz?.. Uzay Aracı bile demeyi seçmiyor çoğunuz!?..

Peki...

Ya sandığınız gibi basit değilde; çok karmaşıksa?..

Ya da binlerce bilgiyi okuduğunuz kitaplardaki gibi karışık değil, aksine çok basitse?..

Ya en basit ve saf olan'la bir ol'duğunuzda; bütün o karmaşa net bir sadeliğe indirgeniyorsa?..

Sizce en yüksek düzeyde bir varlık, Yaratan'ın Gücü'nü kendinde tam olarak ortaya çıkartmış bir bilinç; istediği an o görüp de isim taktığınız şeylerin herhangi biri gibi görünemez mi?.. Sizce odanızın içinde ahenkli şekilde salınarak size bir kaç saniye görünen ve sonra kaybolan o şeylerden biri 'UFO' dediğiniz şey olamaz mı?.. Ya da bir melek?.. Ya da sizi sık ziyaret eden bir Yükselmiş Üstat?..

Tüm varoluş kombinasyonlarının yükselen bilinçleri özde tek olan Işık modunda görünemez mi?.. Alışkın olduğunuz ve kabul ettiğiniz fizik ve ölçü kavramlarını alt üst eden şekilde davranamaz mı?..

Yüksek Bilinç'e ermiş herhangi bir varoluş şekli, size her şeyin tek olduğu o Işık haliyle görünemez mi?..

Belki de 'şu ana kadar bilim yoluyla, gözlerinizle ve kulaklarınızla, hatta beyninizle kabul ettiğiniz o karmakarışık şartların aksine her şey bu kadar basittir' diye düşündünüz mü hiç?..

En Yüksek Aşk için!..


ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder