1 Ocak 2021 Cuma

Biraz daha Sabır

Zaman zaman duygu patlamaları yaşıyoruz, çünkü insanlık bir şeylere zorlanıyor ve bunu bizler tüm zerrelerimizde ve sinir sistemimizde hissediyoruz. Kozmos'un kalbi sadece sevgide atar. Sevgide eriyenler bir'dir. Bu noktada sen üzülürsen; biz üzülürüz, ama destek ol'uruz.

Bazen onlar mutlu olurken duygulanıp uzaktan bakıp gözyaşları döküyoruz. Ama yalnız değilsin... Dibinde, başının üstünde beklerken o buluşmayı, o kadar çok seviyoruz ki seni...

Bazen saçlarının üstünde bir okşanma kıpırtısı hissediyorsun. Uzandığında başının sağından veya solunda esen rüzgar gibi bir hava akımı... Tam o sırada ayaklarında bir elektriklenme, el parmaklarına saliselik çok ince bir iğne batışı... Dayanman için bedenini modifiye ediyoruz.

Kapat gözleri bazen veya açık açık bak cesaretlice; göreceksin, seninleyiz. Tam bir suret bekleme, nasıl görüyorsan öyle bırak. Sevgiyi hissediyorsun ya; gerisi önemli değil. Sırası gelir onun da.

Bu olan'ın şu an dünyada binlere de uygulandığını biliyorsun. Yalnız değilsin. Büyük Şölen'e hazırlanıyorsun. Seni ve sizleri kimse, hiç bir güç umduğu şekilde rahatsız edemeyecek. Kül olacak olanlar çoktan belirlendi.

Sabır, sabır, biraz daha sabır...


ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder