18 Ağustos 2018 Cumartesi

Gizli Hormonlu Çakma Bilgeler



Çok bal arıları gördük zaman içinde. Hem kendi etrafımda, hem de nice güzel tanıdık-tanımadık kadınların etrafında...

Tabii bizim balımız onların sadece bazılarına hitap eder. Bizim rotamız en azından hormonları %20'lere indirgenmiş bir dostluk yoludur. Bu bal arıları çeşitli güzel kadınların ağızlarının içine bakarak takılırlar sosyal medyada. Buradaki sahte dostluğu, kimi zaman aslında arınılmamış bir göstermelik koçluğu, samimi olmayan bilgi paylaşımını, hormonları kelimeler ile süsleyerek yapılan beğenileri fark etmeniz çok kolaydır.

Yemedik yutmadık hiç bir zaman. Bu yüzden biraz korkulan, çekinilen kişiler olduk. Tersimize geldi mi çünkü depremler yaratanlardanız. Bazen fevriyiz, ama çok zeki...

Fark ettiğimiz hormonlu bal arılarının da yüzüne vurmadık. Gördük, bildik, kafamızda doğru yerlere koyduk onları da, ama asla takibe almadık. Çünkü bilgilerinin saflığına güvenmedik.

Yok saymadık onları da... Bu hayatta hormonlar da, gül de, karanfil de, papatya da lazım. Herkesin bir yeri var. Doğal saydık.. Sakin ve bilgece olgun durduk.

Ayrıca kimseye de 'kuşunu kes, öyle takıl' da demedik! Ama insan kendini belli ediyor.

Tek eleştirim; sosyal medyada güzel bayanlara katılımda bulunurken, biraz daha dürüst olmaları gerekmesi... En azından bilgiyi, bilgeliği ve dostluğu hormonlar için kullanmamaları... Dedik ya; kuşunu kes de gel demedik hiç bir zaman! Ama kuşunu, bilgi ve bilgelik maskesi ile yandan yandan yanaştırma, anlaşılıyor. Kuşunu özelden yanaştırmalı hormonlu bal arıları...

Bu sadece sizi daha saygın ve dürüst bir yere oturtur. Yoksa bizde her yer kuş, her yer bal arısı! Parmağımızı şıklatsak hamdolsun elimiz boş kalmaz.

Seviyorum sizi adam gibi dürüst olanlar! ve diğerleri: İyi ki sizler de varsınız. Etrafa çekici kokular salglıyorsunuz yine de... Emin olun sizler de lazımsınız.


Ömer Dalman
ARZ
18.08.2018


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder