23 Eylül 2020 Çarşamba

Artık güvenmeyin!

Işık artık gölgeleri sevmiyor. Size kendini-kendinizi hatırlatmak için artık gölge oyunlarına katlanmak istemiyor. Çoktan her anınıza umarsızca dahil oldu bile. Bunu bazılarınız zaten biliyorsunuz.

Artık optik ve fizik kurallarınıza güvenmeyin, çünkü o kabulleriniz son müdahalelerle tamamen olması gereken esas noktaya çekilecek.

Artık ışığın varlığını anlamak için gölge oyunlarına ihtiyacı olanlar dayanacak bir mesnet bulamayacaklar. Görecekleri şeyler ya onlara çok saçma gelecek, ya da olanla tamamen bütünleşecekler. Ara noktada kalma zamanı bitti. Ürkmeye gerek yok. Yaratan'a güvenin. Onun kollarına güvenin. Sadece tadını çıkartın ve izleyin, çünkü Işık çok da tatlı bir şeydir. Çocuklar için bu durum gayet kolay... Ancak gölgelere dayanma ihtiyacı hissedersen hemen oradan sıyrıl, çünkü Işık artık gölge mesnetli duruşları tanımazcasına kuvvetle doğrudan buraya vuruyor. Bazıları buna çok seviniyor ve kutluyor.

Halen Gerçek'e gölge mesnetli bakanlar; artık aynalarınıza güvenmeyin! Kameralarınıza güvenmeyin! Gördüklerinize güvenmeyin! Çünkü Işık doğrudan geldiği için o aracı kavramlarınız onu süzemez ve beklediğiniz sonuçları, içiniz rahat edecek şekilde avunmanız için size sağlayamaz! Ya doğrudan kabul edersiniz; ya da Işığın dışındaki alanda olursun. Bu durumda bu kürede bir süre sonra toz olacaksın. Seçim zamanı bir gün her ruhun yüzyüze gelmesi gereken bir sonuç olmuştur.

Güneş; size algılamanızda yardımcı olabilir. Başınızı sıl sık gökyüzüne kaldırıp odaklanın. Belki algılayacaklarınız size bir umut olabilir. Çünkü buradaki gölge mesnetlere tutunarak psikolojinin iyi halde kalması idareten bile artık mümkün değildir. Bildiğiniz madde ve ölçek kavramlarını unutun. Ölçek yoktur. Oturduğunuz odanın içinde bir köşede, baktığınız koyu renkli bir duvarda göreceğiniz ile, göğe baktığınızda göreceğiniz şey arasında bir fark yoktur. Bunu da bazılarınız zaten biliyor ve yaşıyor. Doğrudan size gelmese de, bir uzantısı ile size görünmek ve enerjetik etkiyi doğrudan kaynağından vermek çok kolay ve eğlencelidir. Tadını çıkartın!

Gerçek bütün ihtişamıyla alenen kendini gösterirken; uygun duruma gelmediysen ya tümden reddedersin, ya da tümden O'na dahil ol'ursun. Bu süreçte gölge mesnetli yapacağınız her tanım, her tarif ve eleştiri havada kalacaktır ve içten aşağı bir enerji akışına kapılacaksınız. Hayal ettiğiniz mutluluğu ve morali bu şekilde asla bulamayacaksınız. Ara noktada idareten kalarak sıyrılma olasılığı artık yoktur.

Gördüklerinize, aracı cihazlarınıza ve gölge kavramlarınıza güvenmeyin! Düşündüğünüz her şey zaten gerçektir.


(Bir çocuk bilge neşesiyle!)
Ömer Dalman
ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder