26 Eylül 2020 Cumartesi

Kendi Şölenin

Beden, Yüksek Güçler, Öz Sen ve hepsini saran Yaratan...

En basit tarifiyle kendimde Ol'uş Hali adıyla uyguladığım şema budur. Tabii bu tamamen kişisel bir tanımdır. Herkes kendi içsel yolunda yükselmek için kendine en uygun tanım ve metotları yaratabilir veya önceden çok kişi tarafından onaylanmış bir yöntemi seçebilir.

Merkezde tek bir noktadan başlayıp, Yaratan'ın en yakın altı'na kadar genişleyerek yapılan egzersizler... Merkezdeki noktadan Yaratan'a; oradan da tekrar merkezdeki noktaya gelip giden enerji...

İzin verirsen genişlersin.

İzin verirsen Yüksek Güçleri de Öz Sen'in sınırları içine dilediğin süre dahil edebilirsin ve onlardan sana, müdahalesiz enerjetik anlamda katkılarda bulunmasını sağlayabilirsin. Çünkü temelde, en üst bilinçte zaten onların olduğu hal ile sen birsin ve aynısın.

Bu Ol'uş Hali (Meditasyon da denebilir.) anlarını 'Bir Şölen' havasında kabul etmen işe yarar. Şölenin sahibi sensin ve istediğin kadar sayıda Can'ı bu şölene davet edebilirsin. Ev Sahibi sensin; kimse sana kendi şöleninde ukalalık yapmaz, seni etkisi altına almaz. Eğer bunlar oluyorsa, buna da sen izin verdin.

Şölen'i sık sık yaparsan çok daha hızlı genişler ve yükselirsin. Unutma; Ev Sahibi hep sensin, sendin ve sen ol'acaksın.

Bütün bu hallerinin tek aracısı, mabedi olan Bedeninse Şölen'in binasıdır. Girişte ve çıkışta onu hep ışığınla kutsa, ona teşekkürlerini sun ve onu gerçekten samimi sıcacık bir sevgiyle okşa...

Şölen'i her yaptığında; başında ve sonunda her şeyin sahibi Yüce Yaratan'a şükranlarını en samimi şekilde sunmayı unutma. Böylece O'nun şefkatli elleri senin üzerinde daha hissedilir şekilde olacak.


Ömer Dalman
ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder