17 Ekim 2020 Cumartesi

DNA ve Boyutlar Şeması

image host

Bu bir teori ve kesin dayanakları olan bir buluş değildir. Sadece anlık ilhamla aklıma düşen kanımca işe yarayan bir düşünce modelidir.

Şimdi keskin tanımlamalarla size düşüncemi iletiyorum.

Şu anki boyutumuzun realitesini daha önce de "Kum Saati" şemasıyla anlatmıştım. Kum saatinin alt bölümü şu anki boyut realitemizi temsil eder. Bunun bir üzerindeki sonsuz bilinç veya hiçlik bilinç halini ise, kum saatinin orta noktasından yukarıda olan bölüm temsil eder. Ortadaki geçiş noktası, geçişe uygun, ancak büyük fedakarlıklarla geçilebilirliği olan bir karadelik gibidir ve alışılmışın aksine bilinciniz kum gibi aşağı doğru değil, tersine bir mukavemetle yukarı doğru akmalıdır. Bunu yapmak ciddi bir adanmayı ve adeta bu boyutta yok olmayı bile kabul etmeyi gerektirir. Bunu yapabilmeniz içinse Teslimiyet en uygun eylemdir.

DNA modelinden üst üste dizilmiş ara kesitlere bakarsanız; sayısız kum saati ve sayısız geçiş anlarının zincirleme şekilde size aşamaları anlattığını da görebilirsiniz. Yani bu boyutun çekim ve kabullerinden sıfır noktasından yukarı akarak kurtulmanız mümkün olduğu gibi, bunun bir üstünde ve onun da bir üstünde bir diğer geçiş, bir diğer boyut vardır ve bu geçişlerin sonu yoktur. Dolayısıyla boyutların da sonu yoktur.

Ancak şu an dünya boyutundayız ve bir kum saati, yani DNA'nın bir bölüm kesiti sizi mutlu etmeye yetecektir. Yine de üstteki kapıyı açık bırakma adına; buradaki kum saatinin üzerinde başka bir kum saati olduğunu aklınızdan çıkartmamanız 'daha fazla sonsuz bilinç'te ol'manız için size ilham verecektir.

Bu DNA zinciri, en üstten bakıldığında başladığı yerdeki bakla ile birleşir. Bunu bilincinizde görebildiğiniz an başlangıçla son ol'ursunuz. En büyük teslimiyet ve hiçlik anı... O zaman bütün boyutlara misafirlik yapmanız en doğal haliniz olur. Tüm ihtimalleri ve kombinasyonları kabul etme noktası...

Öyleyse haydi ol'alım!

Işık ve Sevgiyle...

ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder