26 Ekim 2020 Pazartesi

Onları gayet rahat görebilirsiniz!

Çekimlerini hayranlıkla takip ettiğim bir arkadaşımız, uzun ve çok güzel bir 'UFO çekimleri teknik bilgilendirme yazısının' bir yerinde "UFO'ları bir insanın çıplak gözle görebilmesi asla mümkün değildir." şeklinde bir tanımlamada bulunmuş. Bu söz kesin yargı içerir ve bu tutum doğru ol'maz. Çünkü kimilerimiz görebiliyor.

"Evet bu görebilme şekli, katıksız anlamda 'insan beden sistemi fiziksel göz organı' ile gerçekleşmiyor." diyebiliriz, ancak özel algı ve optik ayarlar varlık alanınızda yapıldığında, bu tanımı yalanlayacak ölçüde bir görüş gerçekten sağlanabiliyor. Sadece teknoloji ve dünya bilimi ile uzaylı canlarımızı ve size onların görünme şartlarını tanımlamak doğru ol'maz. Lütfen hemen bu tür sınırlayıcı tanımlara bilincinizde ok vermeyin! Bu tür bir kabul; sizlerin bilinciniz önündeki kalkması gereken perdelerin kalkmamasına veya yavaş şekilde kalkmasına neden olabilir!

Lütfen bu tür tanım cümlelerini hemen şimdi burada bilinçaltınızdan silin!

Artık bütün fiziksel, optik ve maddi şartların bildiğiniz kuralların dışına çıkarak, gayet doğal şekilde kırılabileceği seviye hareketi başlamıştır. Canlarımızı ve araçlarını görebilmek için son teknoloji cihazlara gerek olmadığını kendinize içsel ol'arak kabul ettirin! Çünkü seçimler ve o seçimlerin hayatınıza inşası söz konusudur. Masada herkese açık olan ziyafetten kendinizi mahrum bırakacak strateji ve kabulleri beslemeyin!

Öyleyse hemen şimdi; bak ve GÖR!


ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder