13 Ekim 2020 Salı

Oluş Uygulama Egzersiz - 1

Beden kutsanır ilk başta. Ona şükranlar sunulur ve zerrelerini bana güvenerek aç ki aralara tüm ışığımla sızarak, senin titreşimini yükselteyim denir. Burada bizi taşıyan, bize mabed olan öz evimize her durumda teşekkür etmek yolun başlangıcında en önemli şeydir.

Yaratan'a aynı anda şükranlar sorgusuz teslimiyet halinde sunulur.

Bu girişle, içsel odaklanma, kozmosa açılma ve teknik egzersize rahatlıkla geçilebilir.

Etkileşimde ol'duğunuzu hissettiğiniz başka yüksek bilinç varlıklar varsa onlar içeri davet edilir. Çünkü sizi kollayan sizden çok daha eski ve kadim koruyucular mutlaka vardır. Onları da sevgiyle selamlayarak, "size kapımı şu an açıyorum" denir ve ileri doğru tek bir noktaya kapalı gözlerinizin ardından odaklanırsınız.

Bir kaç derin nefes... Sonra nefes ritminiz neredeyse yokmuş gibi kısalır. O mod en yüksek imkanlar ve algılarda ol'duğunuz andır.

Araya burada yaşayan zihniniz girebilir. Onu sevgiyle geri gönderin ve "Zihnim sus." deyin. Yüksek Moda anında tekrar dönersiniz.

Sonsuz Uzay ve içindeki sayısız ışıkla buluşmanız gerçekleşir. İçinizde bu yoksa buna gerek de yoktur. Anda sizi güzel görünüm ve hareketleriyle ziyaret eden veya size etkileri görsel olarak da gönderen oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tarif sonsuzdur. Bir varlık, size seslenen bir ses, önemli bir mesaj da olabilir. Bu sizin ihtiyacınıza göre otomatik oluşur.

Bu sadece bir rahatlama meditasyonu değildir. Bu oluş'tur. Tersine teknik ve zaman zaman yorucu da olan bir uygulamadır. Kum saatinin üst tarafına geçiş, her seferinde buradaki zihniniz sayesinde biraz zor olabilir. Her seferinde ölüm geçişini tekrar yaşayacak kadar gözlerinizin kör olması gerekir. Egzersizleri artırdıkça hem bu durumu sık özlersiniz, hem de çok kısa saniyeler seviyesine kadar indirirsiniz.

Uzayı ve size adeta gösteriler yapan varlık ve araçları izlemek büyük keyiftir. Dilediğiniz bir varlığa ismiyle çağrıda da bulunabilirsiniz. Ya da sadece tüm kozmosun enerjisini merkeze, bedeninize çekebilirsiniz. Bedeninizin çok rahat fakat enerjiden kasılmış gibi olduğu anları farkedersiniz.

Seyri Alem bu işin hoş bir ikramıdır. Kendinizden kendinize ikram... Bu sonsuz geniş modunuzdayken uzaya sizin gitmeniz gerekmez. Ona açıkça "Uzay bana gel ve netleş!" diyebilirsiniz ve bu da olacaktır.

Bu halden sıkılıp, daha üstte ne varsa onu istiyorum deme ihtimaliniz olacaktır. Bunun için o anın ve o halin de üzerinde olan, henüz algılamadığınız, yani o andaki kum saatinin de üst bölümüne geçmek için, daha büyük yorumsuzluk ve teslimiyetle Yaratan'a çağrıda bulunmaktan başka çareniz yoktur.

Bunları sizlerle paylaşmak benim için zevkti. Hepsi benim bünyeme göre iyi işleyen tanımlardır. Kim bilir herkeste ne çok renk ve farklı tanımlar vardır. İşte Biz bu yüzden sonsuz ve güzeliz.

Bırak bildiğini bilsin, ol'duğunu ol'sun! Sakınma canından bir şeyi. Işığında bulduğunu bırak o da bulsun!

ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder