29 Ekim 2020 Perşembe

Üst Bilinci Tahrik et!

Şimdi biraz durun ve sizden başka insanların yaşayıp da, anlattıkları, kayda aldıkları ve paylaştıklarına 'dışa doğru odaklanma' ile özenmeyi bırakın, ya da bunu azaltın!

Kendi kafanızın üstünde olan görünmeyen ve üste, sonsuza doğru bir koni gibi açılan enerji çekim alanına yönelerek, orada sizinle ilgili olan enerjileri cezbedin! Onlara 'daha üstte olan hali' hakettiğinizi severek hissettirin. Yani sonsuzluğu sizin buradaki bilincinize doğru tahrik edin ki; dikkate alının.

Başkalarının sergilediklerini izleyip, hayrete düşüp, "Vay be!" deyip, sonra yerinize sessizce, hiç bir şey yapmadan oturdukça o şeyler sizde olmayacak!

Yukarı doğru başınızın üzerinden açılan bu kapıya yani konik alana sık sık, içe yönelip, dışa kapanarak odaklanın. Onlarla sohbet edin, sevginizi belirtin, daha yukarı bilince izin ve onay verdiğinizi belirtin. "Artık tamam! Ben hazırım!" diye onları motive edin.

Bunu egzersiz gibi sık yaparak rutine bağlayın ki, size özel yükseliş ayarları yapılsın ve sizin için özel bir metot oluşsun. Bunu gerçekleştirirken çoğu zaman zihninizi devre dışı bırakıp, beklentilerinizi dahi hayal olarak içinizden konuşmayın. Bu anın %90'ında teslim ol'un, çünkü sizden ötede çok daha büyük bir şey var ve o her şeyi sizin için zaten hallediyor. Sizden ötedeki Siz de bu yöntemle özgürleşir ve buradaki size etkiler göndermeye başlar. Sizden daha üst bilinçte olan varlıklar da bu metotla sizinle daha rahat çalışırlar. İnanın ödülleriniz peş peşe gelecek ve bu halde ol'maya alışacaksınız!

Öyleyse haydi! Hemen şimdi bak ve GÖR!


ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder