30 Ekim 2020 Cuma

Planlayıcılar ve Gençler

Genç neslin umarsız, aşırı özgüvenli, hiç bir düşünce ve inanç alanında dahi otorite kabul etmeyen hali bir anlamda elverişli bir tarladır. O tarlalar yeni boyut geçişi için; henüz ağır taş blokların üst üste dizilip rijit bir taş bina gibi üzerinde engel oluşmamış yeni araziler gibidir. Bunu kendi evlatlarınızda sizler de gözlemlemektesiniz. Şu sıralar onlar, herhangi bir dini bilgiye, gelen kanal mesajlarına ve maneviyat esaslarına bile önem vermemekteler.

Tarlanın otsuz ve binasız saf şekilde bekliyor ol'ması fonksiyonel bir bekleyiştir. Onlar durumlar değiştiğinde ortaya çıkacak Sonsuz Kabuller'e doğru mutlaka uyumlanacak teçhizat ile aramızdalar. Onlar bugünlerde; henüz ayaklanıp, yürümeye başlamamış yaramaz çocuklardır ve potansiyelleri büyüktür. Zamanı geldiğinde Planlayıcı ve Kurgulayıcı Spiritüeller onlara ana prosedürleri anlatacaklardır.

Ancak, bir de hem onlar gibi temiz, hem de anlamlar üzerinde uzun süredir odaklanarak yeni döneme hazır hale gelmiş Planlayıcılar vardır. Planlayıcı ol'mak; hayalperestliği, ol'mayan şeyleri kurgulamayı ve bir çok manevi düşünceyi yaşam sürecinde kendinde devinim halinde çalıştırarak, uzun antrenmanlar yapmış ol'mayı da içerir. Madde her zaman Manayı takip eder. Kurgusuz Yeni Düzen olmaz.

Birileri anlam yüklemeden açık bilinçle beklerken; birileri de zaman ötesinde anlamları kurgulamaktadır. Planlayıcıların bazıları şu an Dünya'da, bazılarıysa dünyadışındadır. Planlayıcıların kurguları Kapılar tamaman açıldığında ve yaratıcı enerji tam serbest kaldığında hayata hızla geçecektir ve yeni dönem yaşanmaya başlayacaktır. Ana Plan; Dünya'yı cennet şartlarına çekmektir. Hem Dünya Ana'yı, hem üzerinde yaşayanları, en yukarıdaysa Yaratan'ı sevindirmektir.

Genç nesil içinde Manaya da uyandırıbildiklerimizi ara hatırlatmalarla denemekteyiz, ancak zorlamak onları karşıt tepkimeye sokmaktadır. Haddi aşmak eski öğretmen tavrı sergilemek olacağından bunu yapmıyoruz. Onlarla genç ol'uruz, çocuk ol'uruz. Onlarla birlikte eğleniriz. Onları çok severiz ve koruruz. Tarla zarar görecekse; geri çekilir ve sabırla bekler, izin veririz.

Planlayıcılar zamanı geldiğinde sahaya gerçek kimlikleriyle ve güçleriyle Uygulayıcılar olarak ineceklerdir. Her şey Cennet gibi bir Dünya için...


ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder