29 Haziran 2020 Pazartesi

Para ve Tuzak

Bu kürenin sapmış enerjisi yüzünden, en meziyetli amaçlarla bir araya gelmiş insanlar arasında bile, araya para katalizörü girince hep aynı kopmalar olur. Parayı veren, para vermeyeni yargılar. Parayı toplayan, parayı vermeyeni yargılar. Parayı vermeyen veya veremeyen her durumda yargılanır. Bu da o başlangıçta niyet edilmiş, adı konulmuş hayırlı girişimi her zaman kirletir ve bakirliğini alır. Para söz konusuysa; her mecrada, her platformda araya illa ki Şeytan karışır. Bu düşüklük ne Şeytan'a, ne de bu küreye maledilebilir. Bu düşüklük bireylerin ortaya koyduğu seçimlerin sonucudur.

Para ya bir yargı, rekabet ve üstünlük aracıdır, ya da bir hayır, kardeşlik ve bütünleşme aracıdır. Genelde bu kürenin insanları ilk seçeneği hayata geçirirler. O zaman en ulvi amaçlarda olsalar bile para katalizörü onların amaçlarını sıfırlar ve kutsal hedeften onları uzaklaştırır. Çünkü o zaman katkıyı 'para vermek' olarak kabul etmeye başlarlar ve en yakınlarına bile para üzerinden yargıyla bakarlar.

Parayı birliğe tuzak yapma. Parayı bir bütünleşme, yardımlaşma ve aşk aracı yap. Göreceksin; o zaman zaten para da sana akacak.


Ömer Dalman
ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder