3 Temmuz 2020 Cuma

Başka çareniz yok

Şimdi iyi dinleyin!

Henüz bir ihtimal zaman hala varken iyi dinleyin, kulaklarınızı, gözlerinizi ve aklınızı açın!

Kürenin düzeni değişmek zorunda. Bunu ruhsal ve fiziksel yapısıyla kendisi istiyor ve buna uyum sağlamak zorundasınız. Aslında cümlelerimi ünlem işaretiyle bitirmeme bile gerek yok, çünkü zaten bu değişim çok normal...

Ticareti ön planda tuttunuz. Az üretip, kalitesiz üretip, fazladan kar yapmayı ön planda tuttunuz...

Binalar, villalar ve lüks yaşam alanları yaparak, görünenle ve sadece maddeyle keyif bulmaya çalıştınız, ama bulamadınız.  Keyfi huzuru eksik yorumladığınız için manevi olarak bir türlü o sonsuz huzurlu nötr noktaya gelemediniz ve buna ulaşanları da dinlemediniz. Kitaplarla iletilenleri düzmece saydınız. Sürekli kendi sonsuzluğunuzu yalanladınız.

İsteseniz de, istemeseniz de, içine dahil olsanız da, olmasanız da bu küre değişiyor. Seçim sizin...

Yaşamak veya ölüm dediğiniz o pek korkulu şeyle karşılaşmak hiç önemli değil. Çünkü ölüm yok; sonsuz varoluş var. İlüzyonu gerçek kabul ettiniz.

Artık eski usul yaşam ve amaçlarınızla devam edemeyeceksiniz. Sürekli geri planda tuttuğunuz gerçek huzurlu derin titreşimler veren insanlar, ruha inen düşünce temsilcileri, gerçek mutluluğu inşa etmeye çalışan Üstatlar, güzel insanlar, aydınlık ruhlar kuracak yeni yaşamı. Yeterince geride durdular. Şimdi sahne onların.

Onlarda sert maddi amaçlar ve değersiz ego yok... Hayatın sonsuzluğuna dünya dili ile katkıda bulunma güdüsü var.

Küre artık sizi istemiyor. Bunu sert bir söz veya bir gözdağı olarak algılamayın. En normal olan ve olacak olan şey olarak algılayın. Bir an önce geçmişinizi silin, bağlandığınız eski usul hedefleri bilinçaltınızda bırakın ve teslim olun.

Başka çareniz yok...


Ömer Dalman
ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder