7 Temmuz 2020 Salı

Fosillere Özel 'Z' Kuşağı Anlatımı

"Sadece bir harftir, bir nevi genç nesil kitlesi... Kendilerince geyik takılıyorlar işte." deyip geçme. Z Kuşağı fena özgürdür, sorgulayan bir nesildir, analizcidir ve interneti hatim indirmiştir. Ona anlamazsan o, kendisini senin anlamadığını anlar ve üzerini çizer.

Z Kuşağı sakattır! Sevdi mi tam sever; s...ti mi de tam s...ker! :)

Kuşakların her türüyle çok iç içe olan ve anlayışında yaş kavramı olmayan biri olarak; fosillerle gençler arasındaki bir köprüyüm ve fosilleri uyarmak isterim.

Bu kuşak zorlamaya, dayatmaya, safsataya gelmez. Ve farkında mısınız; artık fosillerin yaşları geçiyor. Bu yetmezmiş gibi bir yandan da dünya düzeni değişiyor. Eliniz ayağınız tutmadığında,  işlerinizi onlara teslim etme zamanınız geldiğinde ne yapacaksınız? Onlara düzgün bir hayat sağlamadan, onların arayışlarını, özgürlüklerini, bilimi, ilimi ve dalga geçme özelliklerini garanti altına almadan; bu teslimatı nasıl yapacaksınız?

"Gerek yok; ben işlerin devamını sağlarım." deyip de geçme! Yaşınız geçiyor lan yaşınız! Mecbursunuz!..  O ya da bu şekilde, ağır aksak da olsa devam eden hayatın, asgari şu anki haliyle devam edebilmesi için Z Kuşağını acilen dikkate almalısınız!..

Parolanız şu olsun:

Z Kuşağı adamı sevdi mi tam sever; s...ti mi de tam s...ker! :)


Ömer Dalman
ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder