8 Temmuz 2020 Çarşamba

Derinliksiz Sığ Aydınlanma

Bir de aydınlanmacı olup da; kozmosa gözlerini kapatmış olan dünyevi bayraktarlar var...

"Her şeyin, bütün enerjilerin ve gücün sahibi biziz. Biz Tanrı'yız." diyenler... "Dünyanın pozitife doğru yükselmesi ve gerçek bir kurtuluşun yaşanması hiç bir yerden gelecek bir yardım veya müdahaleyle olamaz. Bunu ancak biz bizzat yapabiliriz." diyenler... "Ben düşündüm, ben yaptım." dediğiniz kaç şeyde varlığından bile haberiniz olmadığı sihirli dokunuşların olduğu bilgisini de hiç okumadınız mı? Peki ya melekleri, İlahi Plan Görevlilerini?.. Dünya denen bu kürenin, galaksinin ve hatta samanyolunun da üzerinde büyük güçlere sahip olan ulvi uygarlıkları?.. Ya Yüce Yaratan'ı?..

Gerçekten bunları hiç mi okumadınız, yoksa dünyevi insan egonuzdan dolayı bütün bunları veya bu ihtimalleri göz ardı mı ediyorsunuz?..

Haydi bakalım; madem bütün güç ve kadere hakimiyet sizde, kurtarın şu dünyayı şu an içinde bulunduğu negatif durumlardan!?.. Manyetik alandaki oynamaları, eksendeki kaymayı siz onarın bakalım! Hiç bir şeyi sizden ötede bir güce ucundan da olsa bağlamıyorsunuz ya?.. E haydi, halledin artık lütfen şu sorunları!?..

Yemedi mi?..

Varoluşun sonsuzluğu içinde sizce hiç bir sistem, nizam, düzen ve söz sahibi olan bir hiyerarşi yok mu yani? Eee? Nasıl halledeceğiz şimdi biz bunca sorunu?..

Ya şu an bile, hatta her saniye göklerde insanlığa yardım etmek için kimilerimizin açıkça her daim algıladığı yardımcı uygarlıkların araçları fink atıyorsa?.. Bu gerçekleri sen görmüyorsun diye ittin mi bütün olasılıkları ellerinin tersiyle yani?.. Kendine yakıştıramadın da; ondan mı ipsiz sapsız stratosfer altı bilgecikler gibi davranıyorsun?..

E haydi büyütsene hedefini biraz kürenin dış katmanlarına doğru!? Sen Tanrı'ydın ya?.. Bütün güç sendeydi hani? Öyle oturup, yiğip yutabilecek olanlara sürekli bilge bilge laflar sallamakla olmaz ki? Kalk biraz ayağa, sahalarda görelim sizleri!? Kandırma bizi şimdi, yemezler! Stratosfer altı bilinçte kalıp, insanlara sadece üzeri ardı arkası kapalı yüzeysel yaşamı kaliteleştirme öğretileri vere vere boyun arşa mı varacak? Böyle mi kurtaracaksınız bu sorunlarla dolu küreyi?..

Hem aydınlanmacısın, öğreticisin; hem de koskoca kozmosu hiç merak bile etmiyorsun?..

Yeme bizi!..


Ömer Dalman
ARZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder